Welkom op onze evenementen pagina! 

 

Op deze pagina vindt u informatie over alle evenementen die wij organiseren. Van bedrijfsuitjes, groepsdiners, borrels, tot mogelijkheden om uw eigen event samen te stellen, wij hebben voor ieder wat wils.

Ons doel is om een breed scala aan evenementen aan te bieden die voor zowel zakelijk als particulier toegankelijk zijn.

Onze evenementen worden allemaal zorgvuldig gepland en uitgevoerd door ons professionele team. Wij streven ernaar om een warme en gastvrije sfeer te creëren waarin u kunt genieten van alles wat onze evenementen te bieden hebben.

Op zoek naar een onvergetelijk bedrijfsuitje? Zoek niet verder! Bij ons bent u aan het juiste adres voor een dag vol avontuur, teambuilding en plezier. Of u nu op zoek bent naar een spannende outdoor activiteit of juist een ontspannende workshop, Evenementenbureau SPEV/ Noordwijk-Events heeft voor ieder wat wils. 

Neem uw team mee op een uitdagende activiteit door het prachtige duin en strand landschap, waarbij ze hun grenzen verleggen en samenwerken om de eindstreep te halen. Of ga voor een adrenalinekick met een spannende survival-obstacle run. 

Laat ons u en uw gezelschap ontzorgen met een verzorgde lunch, diner en of borrel. Wij gaan graag met u in gesprek om de perfecte dag vorm te geven.

Kortom, Beachclub C is dé locatie voor allerlei soorten evenementen en activiteiten. Of u nu komt om te ontspannen of juist actief bezig te zijn, kom langs en geniet van alles wat Beachclub C te bieden heeft!

In de zomer kunt u bij Beachclub C genieten van de beste gerechten, maar ook de leukste evenementen! Elke laatste donderdag van de maand vieren wij het weekend samen met u op onze Little Friday evenementen. Geniet van exclusieve diner deals gecombineerd met live muziek variërend van bekende DJ’s en zangeressen.

In de winter is Beachclub C omgetoverd tot Winterwonderland met vele activiteiten. Zo kun je schaatsen op de overdekte ijsbaan, deelnemen aan de bekende Bingo avonden, helemaal los gaan op thema feesten en vele mogelijkheden voor zowel zakelijke als particuliere bijeenkomsten.