Evenementen

Welkom bij Beachclub C, 

uw perfecte bestemming voor bijzondere evenementen en onvergetelijke ervaringen. Gelegen op een prachtige locatie, hebben we de afgelopen maanden hard gewerkt om een compleet nieuwe ambiance te creëren die u meeneemt naar de warme sfeer van Zuid-Frankrijk, geïnspireerd door de tijdloze stijl van Saint Tropez uit de jaren 70. Met een verfijnd design dat zich kenmerkt door prachtige tegels, weelderig groen, natuursteen en levendige kleuren, verwelkomen wij u graag in onze vernieuwde Beachclub C. Of u nu op zoek bent naar een rustige plek om te ontspannen of naar een bruisende locatie voor een feestelijke gelegenheid, wij bieden een unieke setting die uw verwachtingen zal overtreffen.

 

Wij bieden een plek om verschillende evenementen te organiseren, die voor zowel zakelijke als particuliere doeleinden geschikt zijn. Van groepsdiner, BBQ’s, borrels, vergaderingen, een lunch tot grote bedrijfsfeesten, Beachclub C staat klaar om aan al uw wensen te voldoen en een onvergetelijke ervaring te creëren. Met onze recente renovatie streven we ernaar om niet alleen een locatie te zijn, maar een bestemming waar gasten samenkomen om speciale momenten te vieren. Onze evenementen worden allemaal zorgvuldig gepland en uitgevoerd door ons professionele team. Wij streven ernaar om een warme en gastvrije sfeer te creëren waarin u kunt genieten van alles wat onze evenementen te bieden hebben.

Bij Beachclub C wordt elke gelegenheid een onvergetelijke herinnering. We kijken ernaar uit om u binnenkort te mogen verwelkomen!

Bruiloft

Bij Beachclub C realiseren we een droombruiloft aan het strand, gevolgd door een sprankelend feest. Met onze betoverende strandlocatie bieden we het perfecte decor voor een romantische ceremonie met de zee en de warme zon als getuigen.


Na de uitwisseling van geloften kunnen bruidsparen en hun gasten zich verheugen op een borrel, diner en/of een feest vol gezelligheid. Onze ruime strandclub biedt een sfeervolle setting voor een avond vol dans, muziek en heerlijk eten.


We kijken ernaar uit om uw bruiloft bij Beachclub C tot in de puntjes te verzorgen, zodat u kunt genieten van het vieren van de liefde. Of u nu kiest voor een uitgebreid diner of een feestelijke barbecue, wij zullen ervoor zorgen dat uw bruiloft een onvergetelijke ervaring wordt voor u en uw gasten. Neem vandaag nog contact met ons op om uw droombruiloft op het strand werkelijkheid te laten worden!