Welkom op onze evenementen pagina! 

 

Op deze pagina vindt u informatie over alle evenementen die wij organiseren. Van personeelsfeesten, groepsdiners, borrels, tot mogelijkheden om uw eigen event samen te stellen, wij hebben voor ieder wat wils.

Ons doel is om een breed scala aan evenementen aan te bieden die voor zowel zakelijk als particulier toegankelijk zijn.

Onze evenementen worden allemaal zorgvuldig gepland en uitgevoerd door ons professionele team. Wij streven ernaar om een warme en gastvrije sfeer te creëren waarin u kunt genieten van alles wat onze evenementen te bieden hebben.

In de zomer kunt u bij Beachclub C genieten van de beste gerechten, maar ook de leukste evenementen! Elke laatste donderdag van de maand vieren wij het weekend samen met u op onze Little Friday evenementen. Geniet van exclusieve diner deals gecombineerd met live muziek variërend van bekende DJ’s en zangeressen.

In de winter is Beachclub C omgetoverd tot Winterwonderland met vele activiteiten. Zo kun je schaatsen op de overdekte ijsbaan, deelnemen aan de bekende Bingo avonden, helemaal los gaan op thema feesten en vele mogelijkheden voor zowel zakelijke als particuliere bijeenkomsten.

Naast de grote evenementen zijn er ook tal van sportieve activiteiten op het strand zowel in de winter als in de zomer in samenwerking met SPEV events. Ga bijvoorbeeld suppen, surfen of kitesurfen en voel de adrenaline door je lichaam stromen. Of doe mee aan een gezellige beachvolleybalwedstrijd met vrienden of collega’s.

Kortom, Beachclub C is dé locatie voor allerlei soorten evenementen en activiteiten. Of u nu komt om te ontspannen of juist actief bezig te zijn, kom langs en geniet van alles wat Beachclub C te bieden heeft!