Supervisor Beachclub C

 

Hoe ziet jouw werkdag als supervisor er uit?

Je gaat naar een van de mooiste plekjes aan de Nederlandse kust om de handen uit de mouwen te steken. Bij aankomst zorg je ervoor dat alle medewerkers duidelijk weten welke taak zij krijgen. Dagelijks pas je het rooster aan op basis van de reserveringen en het weer. Je hebt dus grotendeels de leiding over de dagelijkse gang van zaken in het restaurant en op het terras.

Wij zoeken iemand met eigen initiatief, zelfstandigheid en motivatie om elke dag het beste uit C te halen. Uiteraard vragen we van jou een groot sociaal en empathisch vermogen, zodat je zowel de gasten als het personeel haarfijn aanvoelt. Buiten het operationele gedeelte ben je ook verantwoordelijk, voor het voeren van sollicitatiegesprekken, voorbereiden en houden van evaluatiegesprekken, het trainen en coachen van collega’s en ben je het visitekaartje voor de gasten van C. Ten slotte wordt je ook betrokken bij het bedenken van nieuwe menukaarten en leuke evenementen.

 

Wat mag je van ons verwachten?

Wij zorgen ervoor dat jij de handvatten krijgt om het team van Beachclub C samen met de bedrijfsleider aan te sturen. Je krijgt vrijheid om dat op jouw manier te doen, mits het binnen de cultuur en visie van C past. Jij staat aan het roer van Beachclub C, met daarbij een passend salaris en een werkweek van 40 uur. Samen met de eigenaren en een jong enthousiast team tillen we C tot een hoger niveau.

 

Wat houdt het in?

Fulltime baan
– Vrijheid en gevarieerd werk
– Leuke teamuitjes en borrels
– Passend salaris op basis van ervaring en leeftijd
– 25 vakantiedagen
– Vakantiegeld 8% over bruto jaarloon
– Budget voor trainingen 

Kom werken bij Beachclub C!

Bij Beachclub C zijn we altijd opzoek naar enthousiaste medewerkers. Ervaring is niet belangrijk, motivatie wel! Met ons ervaren en gemotiveerde team kunnen wij je namelijk alles leren. 

Wij zijn op zoek naar:

 – Wijklopers (Fulltime / parttime/ 0 uren)
 – Runners (Parttime / 0 uren)
 – Afwasser ( 0 uren)
 – Bartenders (Parttime / 0 uren)

Wat hebben we jou te bieden?

 – Bovengemiddeld uurloon & goede fooi 
 – Fijne werksfeer en werktijden
 – Maandelijkse trainingen & doorgroeimogelijkheden
 – Leuke teamuitjes, borrels & jaarlijks weekendje weg
 – Jaarrond werk! (Yes we zijn ook in de winter open met Winter Wonderland)
 – Gevarieerd personeelseten
 – Gevarieerd werk: Wijklopen, lekker een dagje runnen of toch in de bar? Wij vinden het fijn als je multi-inzetbaar bent!

Wil je bij ons werken? Laat hieronder je gegevens achter zodat we snel kennis kunnen maken